Välkommen till oss

Välkommen till oss

Om oss

Mäklarföretaget Bold fastighetsförmedling startades 2022 av fastighetsmäklare med många år i fastighetsbranschen. Vi har arbetat på de stora mäklarbyråerna och haft otroligt nöjda kunder som ofta återkommer till oss. Med det i bagaget tar vi nu steget utanför boxen och står på egna ben. 

Efter mycket omtanke och viljan att ge kunden det lilla extra, utöver de mäklartjänster som redan finns, föddes Bold.

För oss är kvalité och exceptionell service vår målsättning och ge våra kunder ett engagemang utöver det vanliga.

Bold sätter alltid kunden i fokus och levererar på väldigt hög nivå. Målsättningen är att du som kund ska alltid känna dig välkommen och omhändertagen, oberoende vem du är och vad ditt ärende omfattar. För Bold är det av högsta vikt att leverera god kvalite samt att vara lyhörda mot alla sina kunder.

Funderar du på vad din bostad är värd? Går du i säljtankar? Ring oss redan idag så berättar vi mer än gärna hur vi hjälper dig vidare! Välj Bold, ett val du inte ångrar!

Bold fastighetsförmedling, ett självklart val när du ska sälja din bostad.

  • Vi har lyhörda, engagerade fastighetsmäklare som alltid sätter kunden i fokus och levererar på hög nivå.
  • Med stor passion,engagemang, fingertoppskänsla och personlig prägel strävar vi på Bold fastighetsförmedling efter mycket nöjda kunder.
  • Vi strävar efter att både köpare och säljare skall känna att de gjort en bra affär efter avslutat uppdrag.
  • Vi är en helt fristående fastighetsförmedling vilket innebär att vi har större flexibilitet när det gäller att utforma uppdraget utefter era personliga önskemål.

Mia Matthews

Mia Matthews

Mäklare

070-57 44 200
mia@boldfast.se