Anlita våra engagerade Bold fastighetsmäklare

Vårt  mål är att leverera på hög nivå och att skräddarsy den bästa mäklartjänsten för dig/er.

Anlita våra engagerade Bold fastighetsmäklare

Att ge våra kunder den absolut bästa mäklartjänsten är vårt högsta mål. Ett stort engagemang där vi är otroligt flexibla med hur vi anpassar just din försäljning på bästa sätt.

Er bostad ska inte bara bli såld, ni ska även känna er trygga genom hela försäljningen. Tillsammans skapar vi ett  förtroende som vi förvaltar väl med stort ansvar, hårt arbete samt stor passion för att alltid leverera på topp.

Vi har egenskaper som skiljer sig från mängden. Anlita oss på Bold fastighetsförmedling.

Kontaka oss så berättar vi mer

Kontakta oss >>

Vi ger tips och råd gällande styling. En stylad bostad leder ofta till fler intressenter och ett högre slutpris.

Snygga bilder som ger din bostad ett lyft i marknadsföringen. Vi samarbetar med några av de bästa fotograferna på marknaden.

Säljande objektbeskrivningar. En väl genomarbetad och tilltalande presentation av din bostad.

Engagerade mäklare på hög personlig nivå. Hos oss på Bold ska du känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Vi är lyhörda och anpassar vår mäklartjänst till varje enskild kunds behov och önskemål.

Kund/Spekulantregister. Vi kanske redan nu har en köpare till din bostad via vårt spekulantregister. Både äldre och nya kunder.

Brett marknadsföringspaket.  Ju mer din bostad syns på olika medier – desto fler intressenter. Bostaden blir mer lättsåld och vilket ofta resulterar till högre slutpris.

Vill du smygstarta din bostadsförsäljning?

EN KOSTNADSFRI TJÄNST SOM GÖR DIG FÖRBEREDD

Funderar du på att sälja din bostad och/ eller inväntar det rätta läget? I så fall gäller det att vara förberedd när just din drömbostad dyker upp.

Genom att smygstarta med Bold ser vi till att allt är förberett när du känner dig redo.

Vi hjälper till att ge tips och råd inför en fotografering för att ta fram de bästa bilderna för att visa just din bostad samt en säljande bostadsbeskrivning. Möjligheten finns då att i ett tidigt skede börja marknadsföra din bostad och hitta de värdefulla spekulanterna. Med allt det praktiska klart är du ute i god tid och väl förberedd när det är dags för en visning av din bostad.

-Med hjälp av börja med Bold och vår kostnadsfria och förberedande tjänst hjälper vi dig att planera din stundande försäljning.

SMYGSTARTA DIN BOSTADSFÖRSÄLJNING I 5 ENKLA STEG

1 – Vi gör en värdering av din bostad så att du får ett aktuellt marknadsvärde.
För att maximera försäljningen ingår rådgivning och tips.

2 – Fotografering och framtagande av en säljande bostadsbeskrivning.

3 – Vi matchar din bostad med potentiella köpare genom vårt kundregister. Nya som äldre!

4 – Vi presenterar ett upplägg som passar bäst i tiden för dig. Genom ett gemensamt beslut med dig som kund marknadsför vi din bostad som en kommande försäljning via ett brett marknadsföringspaket.

5 – Under hela vägen hjälper vi dig med rådgivning och information kring köpet av din nya bostad och försäljningen av din bostad.